Top : Aardappelen : Aardappelen Poffen
| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |
Voorbereiding: Was grote ongeschilde aardappelen goed onder stromend koud water, en droog ze daarna goed af. Snij de aardappel kruisgewijs iets in en leg de aardappel met het kruisje naar boven op een stuk aluminiumfolie. Vouw de folie om de aardappel heen en zorg dat deze goed ingepakt is.
Poffen: Pof de aardappelen in een hete oven, of in de hete as van de barbecue of de haard. De aardappelen zijn na 40-50 minuten gaar. Haal de aardappelen uit e oven, vouw de folie open en controleer of de aardappel werkelijk gaar is door er met een vork boven in te prikken.
Afwerken: Je kunt de gepofte aardappelen vullen. Bijvoorbeeld met Margarine, zure room, kruidenroom og een groentepuree. Lepel hiervoor de aardappel iets uit, zodat ruimte ontstaat voor de vulling.
Klik hier voor Recepten met Aardappelen/Aardappelen_Poffen op de site van Snelklaar.nl
Klik hier voor Recepten met Aardappelen/Aardappelen_Poffen op de site van Culinair Kookboek
Klik hier voor Recepten met Aardappelen/Aardappelen_Poffen op de site van What's Cooking doc?
Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen