| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |
Benodigde hoeveelheid: ca 350 gram per persoon.
Voorbereiding: bewaren in een vochtige doek in de koelkast. Houtige gedeelte van 2 a 3 centimenter aan de onderkant wegsnijden. Onder het kopje dun schillen van boven naar beneden. Asperges breken snel, dus voorzichtig schillen. Met keukentouw bij elkaar binden in een of twee porties.
Koken: 30 minuten in ruim water en zout. Op servet of treef serveren in verband met vocht.
Koud gekookt: in salades.
Soep: de schillen en uiteinden met kookvocht nog 30 minuten koken en zeven. Van deze boullion gebonden soep maken.
Wist je overigens dat er ook groene asperges zijn?
Klik hier voor Recepten met Groente/Asperges op de site van Snelklaar.nl
Klik hier voor Recepten met Groente/Asperges op de site van Culinair Kookboek
Klik hier voor Recepten met Groente/Asperges op de site van What's Cooking doc?
Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen