Top : Groente : Bloemkool

Basisrecepten van M@rlies: Groente : Bloemkool

| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |

Basisrecept/info:

Benodigde hoeveelheid: ca 250 gram per persoon.
Voorbereiding: bladeren en grootste gedeelte van de stronk verwijderen. De bloemkool vervolgens 30 minuten in ruim water met zout leggen. Afspoelen.
Koken: Kook de hele bloemkool in ca 20 minuten gaar in water met zout en de stronk naar beneden. Je kunt de bloemkool ook in roosjes snijden. Dan is 10 minuten koken voldoende.
Rauw of even geblancheerd: in kleine roosjes in salade's.

Gerelateerde recepten en/of sites:

Snel zoeken naar culinaire hoogstandjes:

Klik hier voor Recepten met Groente/Bloemkool op de site van Snelklaar.nl
Klik hier voor Recepten met Groente/Bloemkool op de site van Culinair Kookboek
Klik hier voor Recepten met Groente/Bloemkool op de site van What's Cooking doc?

Zoeken

Aangepast zoeken

Geen zin om te koken?

Rest.nl vindt elk restaurant  Trefwoord of Plaatsnaam:

Zoeken:

punaise.com

Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen