| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |
Voorbereiding: Buitenste bladeren verwijderen. stronk eraf halen, sla in dunne reepjes snijden, wassen. Laten uitlekken, goed droog slingeren (in keukendoek of slamandje).
Rauw: als sla. IJsbergsla is knapperiger, langer houdbaar en bevat veel meer bladeren dan kropsla en is daardoor de wat hogere prijs zeker waard.
Klik hier voor Recepten met Groente/IJsbergsla op de site van Snelklaar.nl
Klik hier voor Recepten met Groente/IJsbergsla op de site van Culinair Kookboek
Klik hier voor Recepten met Groente/IJsbergsla op de site van What's Cooking doc?
Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen