| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |
Benodigde hoeveelheid: ca 250 gram per persoon.
Voorbereiding: Buitenste bladeren verwijderen. In de lengte in vieren snijden, stronk verwijderen, in dunne reepjes snijden, schaven of grof raspen.
Koken: 30 minuten in water met zout, kruidnagel en laurier.
Rauw: heel fijngesneden of geschaafd in salades.
Als stamppot: Gesnipperd samen met aardappelen 25 minuten koken en fijn stampen.
Klik hier voor Recepten met Groente/Rode_kool op de site van Snelklaar.nl
Klik hier voor Recepten met Groente/Rode_kool op de site van Culinair Kookboek
Klik hier voor Recepten met Groente/Rode_kool op de site van What's Cooking doc?
Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen