Top : Vis : Vis bakken

Basisrecepten van M@rlies: Vis : Vis bakken

| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |

Basisrecept/info:

Bijna alle vissoorten kan gebakken worden. Platvis, zoals schol en tong zijn het meest geschikt.
Voorbereiding: Klop een ei met wat zout en een beetje water in een diep bord los. Strooi bloem in een ander bord, en paneermeel of beschuitkruimels in een derde bord. Haal de vis eerst door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en tenslotte door de paneermeel.
Bakken: Doe wat olie of margarine in de pan. Wacht tot de margarine bruin wordt. Leg n de vis in de pan en bak deze ca 5 tot 7 minuten aan elke kant bruin. Haal de vis met een schuimspaan uit de koekepan en laat de vis uitdruipen op keukenpapier.

Gerelateerde recepten en/of sites:

Zoeken

Aangepast zoeken

Geen zin om te koken?

Rest.nl vindt elk restaurant  Trefwoord of Plaatsnaam:

Zoeken:

punaise.com

Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen