Top : Vis : Vis frituren

Basisrecepten van M@rlies: Vis : Vis frituren

| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |

Basisrecept/info:

Voorbereiding: Maak van 125 gram bloem, een snufje zout en 0,15 liter water een dun beslag. Haal 600 gram stevige vis (platvis of rondvis, in stukjes of reepjes) door het beslag. Doe dit vlak voor het frituren, anders loopt het beslag er af.
Frituren: Leg, afhankelijk van de grootte van de vis, 3 of 4 stuks in de frituurpan, en frituur de vis in hete olie van 180 graden. Laat de vis lichtbruin worden. Haal de vis uit de olie en laat de vis uitlekken op keukenpapier. direct serveren.

Gerelateerde recepten en/of sites:

Zoeken

Aangepast zoeken

Geen zin om te koken?

Rest.nl vindt elk restaurant  Trefwoord of Plaatsnaam:

Zoeken:

punaise.com

Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen