Top : Vis : Vis in de grill

Basisrecepten van M@rlies: Vis : Vis in de grill

| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |

Basisrecept/info:

De vis mag niet te dun zijn, anders valt deze uit elkaar tijdens het draaien
Bereiding: Vul de buikholte van de vis met een bosje gemekgde kruiden, Bijvoorbeeld peterselie, venkelgroen, dille, dragon, tijm, bieslook enz.. Leg de vis op aluminiumfolie op een rooster en smeer de vis met een kwastje in met olie of gesmolten margarine. Forel en makreel zijn van zichzelf al vet, er is dus minder vet nodig. Schuif het rooster in het midden van de voorverwarmde oven (grill stand). Trek zo nu en dan het rooster uit de oven en vet de vis opnieuw in. Keer de vis wanneer een kant klaar is (5 tot 7 minuten) en herhaal de procedure. Als de vis te brin wordt en hij is nog niet gaar, leg er dan een atukje aluminiumfolie over heen.

Gerelateerde recepten en/of sites:

Zoeken

Aangepast zoeken

Geen zin om te koken?

Rest.nl vindt elk restaurant  Trefwoord of Plaatsnaam:

Zoeken:

punaise.com

Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen