Top : Vis : Vis stoven

Basisrecepten van M@rlies: Vis : Vis stoven

| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |

Basisrecept/info:

Het stoven is heel geschikt voor platvis zoals schol, tong of schar en filets van kabeljauw en andere 'rondvissen'.
Bereiding: Smelt 10 gram per 100 gram vis margarine in een koekenpan, maar laat dit niet bruin worden. Leg de vis in de pan en wentel deze door de warme margarine. Laat de vis 20 minuten zachtjes verder stoven met het deksel op de pan.

Gerelateerde recepten en/of sites:

Andere rubrieken:

Zoeken

Aangepast zoeken

Geen zin om te koken?

Rest.nl vindt elk restaurant  Trefwoord of Plaatsnaam:

Zoeken:

punaise.com

Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen