Top : Vis : Vis stoven in de oven

Basisrecepten van M@rlies: Vis : Vis stoven in de oven

| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |

Basisrecept/info:

Stoven in de oven is heel geschikt voor stevige rondvis zoals kabeljauw, zeeduivel, makreel, heilbot, koolvis of rode poon.
Bereiding: Snijd de schoongemaakte vis in moten. Verwarm de oven voor tot 200 graden. Doe zoveel margarine en een ovenschaal, dat de bodem bedekt is. Leg nu de vis in de schaal, strooi er peper en zout over en bedek de vis met enkele schijven citroen en eventueel kruiden en groenten. Sprenkel er droge witte wijn over en dek de schaal af met deksel of aluminiumfolie. Laat de vis in 30 minuten gaar worden in de voorverwarmde oven. Als je alleen visfilet gebruikt, dan is 25 minuten voldoende.

Gerelateerde recepten en/of sites:

Andere rubrieken:

Zoeken

Aangepast zoeken

Geen zin om te koken?

Rest.nl vindt elk restaurant  Trefwoord of Plaatsnaam:

Zoeken:

punaise.com

Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen